Vreodată Moment Diamant Pictura Autobuz de Noapte Plină Piața de Foraj de Perete Decor cruciulițe Diamant Broderie Stras ASF1773 Vreodată Moment Diamant Pictura Autobuz de Noapte Plină Piața de Foraj de Perete Decor cruciulițe Diamant Broderie Stras ASF1773 Vreodată Moment Diamant Pictura Autobuz de Noapte Plină Piața de Foraj de Perete Decor cruciulițe Diamant Broderie Stras ASF1773 Vreodată Moment Diamant Pictura Autobuz de Noapte Plină Piața de Foraj de Perete Decor cruciulițe Diamant Broderie Stras ASF1773 Vreodată Moment Diamant Pictura Autobuz de Noapte Plină Piața de Foraj de Perete Decor cruciulițe Diamant Broderie Stras ASF1773 Vreodată Moment Diamant Pictura Autobuz de Noapte Plină Piața de Foraj de Perete Decor cruciulițe Diamant Broderie Stras ASF1773

Vreodată Moment Diamant Pictura Autobuz de Noapte Plină Piața de Foraj de Perete Decor cruciulițe Diamant Broderie Stras ASF1773

158.85lei 71.48lei
In stoc
a824

Etichete: 5d diamant pictura vw bus, daimond pictura vw bus, Vreodată Moment, diamant vopsea, evermoment 5d diamant pictura zână, diamant 5d diamant pictura, hobby hub lipo, diamant broderie vreodată moment, specialitatea 5d diamant pictura, diamant broderie huacan.

 • Stil: Japonia Stil
  Material: Rășină pătrat Stras 2.5*2.5 mm, DMC 447 Culoare; Panza
  Ambalare: O Cutie-cadou (Dimensiune >=30*40cm); Bubble Sac de Ambalare (Dimensiune
  Tip: Diamant Broderie / Diamant Pictura / Diamant Mozaic / Lucru Manual
  Instrumente: Pensete, Stilou, Lipici, Farfurie De Plastic
  Setați Tipul: Da
  Panza Metoda De Ambalare: Laminate
  Nume De Brand: Vreodată Moment
  Utilizarea: Dormitor, Sala de Mese, de Studiu, de Casa, Birou, Hotel, Restaurant și Bar
  Cadru: No
  Model Tip: scenic
  Numărul de Culori: 30-45
  Forma De Diamant: Pătrat
  Categorii: Arte, Meșteșuguri Și De Cusut / Home Decor / Decor Meserii
  Funcția: Decorațiuni interioare; Cadou; DIY Hobby Meserii
  Zona Lipirea: Plin
  Ambalajul Extern: Cutie De Culoare
  Avantaj: Pe De Vânzare; Transport Gratuit; Cumpara Direct De La Fabrica Din China
  Design: Autobuz / Peisaj Serie
  Forma: Single
  Tip de en-Gros: No

  Produsul nostru este plin lay-out piața diamant broderie.

  Este neterminat diamant mozaic fără cadru, astfel încât ai putea bucura de BRICOLAJ, hobby distractiv și sentiment de implinire cu familia sau prietenii.

  Foto Personalizat

  Despre Diamond Set De Broderie

  Lucrurile în Pachet: Panza, Stras, Saci, Pensete, Placa, Stilou și Lipici.

  Despre Ambalaj

  Dimensiune >= 30*40cm, o Cutie-Cadou de Ambalare

  Dimensiune

  Despre Diamante

  Piața de rășină de diamant cu 447 DMC culori;

  Fiecare diamant, dimensiune: 2.5x2.5mm;

  Există două tipuri de stras: 1, secțiunea 9; 2, secțiunea a 13-a, care sunt foarte stralucitoare si luminoase.

  Pachet de Diamante

  Ne-am da mai mult de 20% -30% mai multe pietre pentru a asigurați-vă că acestea sunt suficiente.

  Despre Instrumente

  Instrumente, inclusiv: Stilou (pen diferite puncte pentru stick de 1, 3 sau 6 diamante), Diamant placa, Lipici și o Pensetă

  Despre Panza

  Panza Pachetului: laminate pentru a evita cutele;

  Importate pictura in ulei pe panza, simbolurile sunt foarte clare;

  Adoptat panza, stras și lipici sunt toate de mediu, materiale care sunt sigure pentru copii.

  Produse Finite Show

  Instrucțiuni

  1. Deschideți cutia și verificați diamant saci de pânză și instrumente;

  2. Afla diamant, cu număr corespunzător și relativă simbol zona consultați tabelul de culori de pe panza;

  3.Umple stiloul punct cu adeziv; pune diamante în farfurie și slightely se agită;

  4.Dip pen capul cu lipici, astfel încât se poate lipi un diamant; Apoi stick diamant pe panza cu simbol corespunzător.Penseta poate fi, de asemenea, folosit în loc de stilou;

  5. Există o mulțime de simboluri pe panza corespunzătoare de culoare de codificare;

  6. Când ați terminat, apăsați diamante în mod corespunzător cu o carte pentru a face firma; Pune diamant pictura într-un cadru adecvat și decora casa ta sau a altora ca un dar unic.

  Despre Produsul Nostru

  Diamantul nostru de pictura este plin prevăzute cu rășină pătrat diamante.Este semi-finite, și nu include cadru.Va oferim setul de instrument și 20% mai multe diamante pentru a termina diamant broderie.Deși produsul nostru nu este cel mai ieftin, dar calitatea este cel mai bun!Când ați terminat, puteți trimite fotografia de pictura la noi, așa că putem să-l arate la cumpărători din întreaga lume pentru apreciere!

  Mărimea Abaterii

  Un pic de mărimea abaterii (1-3cm) este permisă pentru imaginea face parte de pe panza din cauza software-ului abatere uneori.

  Diferență De Culoare

  Uneori, real terminat pictura nu va fi Exact același ca în fotografia originală, deoarece există diferențe de culoare între diamant și efectul de imagine.Dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a face mai bine.

  Numărul de Culori Diamant

  Vom încerca noastre cele mai bune pentru a da cât mai multe diamante de culori posibil, dar poze diferite si dimensiuni diferite diamant de culoare numere.Aceasta nu va afecta efectul final.Numărul de culori de mai sus este doar pentru referință.Vă rugăm să adere la final numere de diamant broderie.

  Vă mulțumim pentru înțelegere.

  Despre Efect

  Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine efectul!Fiecare diamant, dimensiune: 2.5x2.5mm.Dacă imaginea este complexă, de dimensiuni mici nu va fi foarte bun!Daca ai nevoie de dimensiuni mari din orice imagini, vă rugăm să ne contactați.

  Feedback-ul

  Deoarece feedback-ul dvs. este foarte valoroasă pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv și tot 5 stele la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Acesta va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc!Dacă nu sunteți mulțumit de produs și serviciu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ și feedback-ul neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.Multumesc.

  Transport

  Bunurile vor fi trimise în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.

  Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă timp de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede coletul este inspectat.

  Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

  Dacă doriți bunuri în regim de URGENȚĂ, putem trimite prin EMS sau UPS și DHL etc. dar cu mai multă marfă plus.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, înainte de plata, multumesc.

  Se întoarce

  Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii.Va vom trimite rambursare completă atunci când vom primi bunuri, dar cumpărătorul va fi responsabil pentru taxa de transport de returnare a produselor.

  De Urmărire Parcelă

  Vă rugăm să accesați următorul link pentru a urmări coletul prin numărul de urmărire: 17track.net/en (Copiați-l în browser pentru a deschide).

  En-gros și Picătură de Transport maritim

  Suntem fabrica de vânzare directă.Pentru en-gros sau cu amănuntul, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge, Pentru picătură de transport maritim, noi va oferim discount și trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct, fără a lăsa nici o informație despre noi, dacă este necesar.

 • Recenzii (2)

  Scrie o recenzie

Produse similare