REDCAT GEN8 SCOUT II RTR KIT Portocaliu albastru crawler camion RC masina de control Radio scara 1/10 REDCAT GEN8 SCOUT II RTR KIT Portocaliu albastru crawler camion RC masina de control Radio scara 1/10 REDCAT GEN8 SCOUT II RTR KIT Portocaliu albastru crawler camion RC masina de control Radio scara 1/10 REDCAT GEN8 SCOUT II RTR KIT Portocaliu albastru crawler camion RC masina de control Radio scara 1/10 REDCAT GEN8 SCOUT II RTR KIT Portocaliu albastru crawler camion RC masina de control Radio scara 1/10

REDCAT GEN8 SCOUT II RTR KIT Portocaliu albastru crawler camion RC masina de control Radio scara 1/10

1 280.08lei
In stoc
a810

Etichete: rc, orangee, bluetooth radio auto, axial scx10, camioane rc camion, lesu camion, indian motorcycle scout, 110 crawler, rc crawler 115 accesorii, radio fm.

 • RC Piese si Acc: rtr
  Dimensiune: Battery box
  rtr: Da
  Control De La Distanță Periferice/Dispozitive: 2.4 G Hz
  Baterie: Nu include
  Numărul De Model: SCOUNT II
  Patru-wheel-Drive Atribute: rtr
  Video: Da
  Varsta: 14+
  Parametrii tehnici: Valoarea 2
  Pentru Un Tip De Vehicul: Masini
  Instrument De Consumabile: Vopsit
  Incarcator: NU sunt Incluse
  Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
  Material: Material Compozit
  Upgrade Componente/Accesorii: Nici o baterie

  REDCAT GEN8 SCOUT II RTR Portocaliu albastru crawler camion RC masina de control Radio 1/10 scara L:571MM W:249MM H:258MM Greutate:3.13 KG; 40A ESC, 550 17T Motor RTR ampatament: 324 mm , Gama:312-336 mm; Baterie tavă: 145*50 mm

  \\

  \\

  Calea spre individualitatea are nici un ghid.Nu există nici o hartă pentru a duce drumul, nu ora de sosire estimată, și cu siguranță nu există nici o potecă marcată de unde vom începe călătoria noastră.

  Dar există un Scout.

  Folosind marginea de proiectare și prototipuri rapide tehnologii, Redcat în cele din urmă a distilat de aproape cincisprezece ani de evoluție și rafinament, în primul său complet vehiculului original, proiectat și dezvoltat în statele UNITE ale americii.

  Redcat Curse GEN8 Intenționată de Recoltat Scout II

  La Gen8 Scout II Caracteristici

  PORTAL AXE

  Portal axe oferi mai mult garda la sol fără a avea nevoie de anvelope mai mari.Pe GEN8, mai mult de treapta de reducere se întâmplă în portal axe, ceea ce înseamnă mai puțin a cuplului de răsucire în organism decât tradiționale de osie.Portalul axe includ un metal gear capac, metal roata hex, dispun de o mașină CNC bobină și să ofere 54.5 mm de la sol.

  DE REGLARE PENTRU PERFORMANȚĂ MAXIMĂ

  Ajusta cu ușurință ampatament de 312-336mm (12.2"-13.2") Ajusta suspensia, pentru GEN8 cu aluminiu filet șocuri.Fiecare colț al Redcat Curse GEN8 are 9 gauri de montare pentru a vă permite să regla fin suspensie pentru nevoile dumneavoastra.

  DE DIRECȚIE DE PRECIZIE

  La Redcat Curse GEN8 Scout II are un șasiu montat servo directie cu panhard bar si o buna Ackermann direcție unghi de 47 de grade.

  INOVARE ȘI DURABILITATE

  Vă faceți griji mai puțin cu un peste construit de transmisie si cutie de transfer cu masive Mod 1 trepte de viteză.Conceput pentru cel mai rău pietre și cele mai dure condiții.Sigilat pinion si spur elimina vă faceți griji de a obține pietre și moloz prins acolo unde nu trebuie și se încheie-ți ziua mai devreme.Ajustați pregătește pentru a se potrivi cele mai multe motorii și stilurile de conducere, cu ușor montarea de 9M să 23T pinionului permite rapoarte de transmisie de 28.12 să 71.85. La Redcat Curse GEN8 dispune de un front montat motor, divorțat cutiei de transfer și 32 de cauciuc sigilat rulmenti prin intermediul vehiculului.

  LICENȚIAT INSA SUPER SWAMPER ANVELOPE CU 1.9 ADEVĂRAT JANTE BEADLOCK

  Replică la scară de înaltă performanță turbo tractiune track Super Swamper anvelope de la Insa turbo foloseste un patentat Trei Etape Lug Design.Oțel beadlocks sunt montate în siguranță de la un 1.9" plastic cromat volan.Un șurub piuliță de roată cu capac oferă finală notă realistă.

  LED GATA DE CORP ȘI BARELE DE PROTECȚIE

  Extrem de detaliate, realiste de iluminat cu LED hardware-ul permite până la 16 lumini cu LED-uri pentru a fi instalate.La Redcat Curse GEN8 Scout II vine cu patru LED-uri faruri monteaza, șase LED stop monteaza, patru barei de protecție din față și două spate bara LED se monteaza.Instalați lumina sistem de alegere în condiția 5mm LED se monteaza crearea unui ultra realiste uita-te pentru iluminat trasee pe timp de noapte.

  CAIETUL de sarcini:

  Tip Motor: 17T RC550 Motor Periat

  Transmisie: Înainte Și Marșarier

  Sistem De Propulsie: Tracțiune 4

  Nu există nici Roata,nici caroseriei, electrice, accesorii pentru KIT.

 • Recenzii (1)

  • Yuriy Namestnikov662

   Very good crawler, package was quickly sent by UPS Worldwide Express Saver. However, UPS delivery screwed up, package hung after delivery 5 day at the airport. For crawler self, really gigantic, top processed and strong power. Before commissioning necessarily all screw tightening. Very good communication with the seller

  Scrie o recenzie

Produse similare