5PCS Dentare 6 găuri de silicon, Fibra Optica tub Furtun pentru piesa 6 găuri vitezei piesa tube țeavă cu conector SL1127 5PCS Dentare 6 găuri de silicon, Fibra Optica tub Furtun pentru piesa 6 găuri vitezei piesa tube țeavă cu conector SL1127 5PCS Dentare 6 găuri de silicon, Fibra Optica tub Furtun pentru piesa 6 găuri vitezei piesa tube țeavă cu conector SL1127 5PCS Dentare 6 găuri de silicon, Fibra Optica tub Furtun pentru piesa 6 găuri vitezei piesa tube țeavă cu conector SL1127 5PCS Dentare 6 găuri de silicon, Fibra Optica tub Furtun pentru piesa 6 găuri vitezei piesa tube țeavă cu conector SL1127 5PCS Dentare 6 găuri de silicon, Fibra Optica tub Furtun pentru piesa 6 găuri vitezei piesa tube țeavă cu conector SL1127

5PCS Dentare 6 găuri de silicon, Fibra Optica tub Furtun pentru piesa 6 găuri vitezei piesa tube țeavă cu conector SL1127

297.27lei 246.73lei
In stoc
a796

Etichete: caz pentru telefon samsung riverdale, albire dentara, dentare țeavă, dentare tub, mare de albire a dintilor, de sex masculin de albire a dintilor, ghostbuster slimer, dentare saliva de aspirație, momoa, mani albirea dintilor.

 • Nume De Brand: skylundent
  NET WT: 1
  Numărul De Model: SL1127
  Ingredient: SILLICONE
  Tip De Element: Albirea Dintilor
  Dimensiune: Small

  Caracteristici:

  Caietul de sarcini: Dentist Silicon 6 găuri Tuburi Tub Furtun de Mare Viteza prin Fibra Optica de Mana Exterior Culoare Gri deschis Tuburi de Silicon este de aproximativ 160 cm (63"), în Apă și Aer, Tubulatura este în jurul valorii de 200cm (78") în Afara manșon de silicon este foarte buna.

  Notă:

  Lista De Pachete:

  Adymagazin.ro acceptes card de credit, adresa de E-portofel și offline transfer bancar.Metode de plată variază de la o țară la alta, vă rugăm să consultați HELPpage pentru mai multe detalii.

  1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  2.Toate elementele vor fi livrate la adresa pe care o lasa la noi.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Adresa cu"P. O. Box" nu sunt accepatble.

  3. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

  4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

  7. Comerțul este transfrontaliere și par Avion este mai ieftin post, așa că o ia de-a lungul timpului de livrare.ro o avem nevoie de înțelegere pentru timpul de livrare:

  Cu toate acestea , dacă doriți mai rapid de transport maritim, puteți plăti elementele de către EMS, UPS/FEDEX și MILIOANE de Curierat.

  1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

  2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

  3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Adymagazin.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

  4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

  1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Adymagazin.ro!

  Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

  Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare