Office Project Professional 2019 Viață De Download

Office Project Professional 2019 Viață De Download

45.63lei
In stoc
a770

Etichete: microsoft project, offic 2019, biroul 2019 professional plus, microsoft office 2019 professional plus, ccleaner, hub rock, licenta office 2019, kodaiq, dropbox viață, 1090mhz.


 • Cheia de Licență pe viață ⭐⭐⭐⭐⭐ ✔️ Licență pe Viață ✔️ 1 Utilizator ✔️ 100% Genuine Microsoft Project este un software de management de proiect a făcut pentru managerii de proiect astfel încât să poată controla proiectele lor.Acesta vă permite să vă plan de proiecte, atribui sarcini, gestionarea resurselor, realizarea de rapoarte și mai mult.Acesta oferă o farfurie plină de servicii și a fost rapid pentru a domina software de management de proiect câmp, atunci când a fost introdus pentru prima dată.

  Pornire rapidă Pe Obtinerea ecran a Început plimba prin capacitățile de bază, cum ar fi legarea sarcinilor și a crea o cronologie, pentru a vă ajuta să obțineți până la viteza de rapid.

  Familiar diagrame Instrumente știți deja, cum ar fi diagrame Gantt, a vă ajuta să creați programe cu ușurință și de a reduce timpul de instruire.

  Cele mai bune-in-clasa template-uri obține cu Ușurință a început, folosind unul din multele pre-construit de template-uri disponibile în Project Professional și pe Office.com.

  Intuitiv liniile de bază Ajuta factorii de decizie urmări și compara progresul real la planul inițial de proiect.

  Real-time collaboration Lucra împreună în Proiect și a vedea cine este disponibil în timp real cu Microsoft Echipe sau Skype pentru Afaceri (fiecare vândut separat).

  Rapoarte Informative, rapoarte Built-in, cum ar fi Avansare și de Resurse de Ansamblu a vă ajuta să câștige cunoștințe, să comunice informații de la părțile interesate, și de a obține rezultate.

  Angajamente resurse Prezinte pontaj pentru proiectul de captare și non-proiect de timpul petrecut pentru salarizare, facturare, și mai mult.

  Cerințe De Sistem

  ✅ Sistem de operare: Windows 10, Windows Server 2019 (altele nu sunt acceptate).

  ✅ Memorie: 4 GB RAM (64-bit) / 2 GB RAM (32-bit).

  ✅ Spațiu pe Hard Disk: 4.0 GB de spațiu disponibil pe disc.

  Conditii De Livrare

  ✅ Aceasta este o livrare digitală.CD/DVD-ul nu este inclus.

  ✅ Livrare în termen de 24 de ore.

 • Recenzii (2)

  • Ladydeeluck

   The program has been downloaded from the link and has been activated perfectly

  • Brock King

   Description exactly as detailed by seller, very good communication

  Scrie o recenzie

Produse similare