Bariere de oxigen Sport Masca de Fitness Rulează Platou de Echitatie de Formare Masca Mare Altitudine Masca pentru Aerobic de Funcționare Masca de Fata cu Bicicleta Bariere de oxigen Sport Masca de Fitness Rulează Platou de Echitatie de Formare Masca Mare Altitudine Masca pentru Aerobic de Funcționare Masca de Fata cu Bicicleta Bariere de oxigen Sport Masca de Fitness Rulează Platou de Echitatie de Formare Masca Mare Altitudine Masca pentru Aerobic de Funcționare Masca de Fata cu Bicicleta Bariere de oxigen Sport Masca de Fitness Rulează Platou de Echitatie de Formare Masca Mare Altitudine Masca pentru Aerobic de Funcționare Masca de Fata cu Bicicleta Bariere de oxigen Sport Masca de Fitness Rulează Platou de Echitatie de Formare Masca Mare Altitudine Masca pentru Aerobic de Funcționare Masca de Fata cu Bicicleta Bariere de oxigen Sport Masca de Fitness Rulează Platou de Echitatie de Formare Masca Mare Altitudine Masca pentru Aerobic de Funcționare Masca de Fata cu Bicicleta

Bariere de oxigen Sport Masca de Fitness Rulează Platou de Echitatie de Formare Masca Mare Altitudine Masca pentru Aerobic de Funcționare Masca de Fata cu Bicicleta

48.15lei
In stoc
a724

Etichete: kn 95mask, exercițiu masca, sdult sport masca, frecare motor, masca runner, câine de formare masca, oxigen formare măști, masca de antrenament, formare masca altitudine, cpr breloc.

 • Aplicabile activităților: funcționare în aer liber, de formare de anduranță, sală de fitness
  Pachetul Inclus: 1 * masca
  Material: ABS, silicon, poliester
  Origine: NC(de Origine)
  Descriere: Nu este nevoie pentru a elimina masca!

  Caracteristici:

  1. Tai timp de exercițiu în jumătate: de Formare de măști face mai multe exercitii eficiente prin simularea de mare altitudine.Vă permite să respire profund, ceea ce face diafragma și sistemul respirator puternic și puternic.

  2. Stimularea campion potențial: respirație eficientă, durabilitate de neegalat.Mai puțin oboseala, intarirea organismului, pentru a primi mai multă energie după antrenament.

  3. Efect semnificativ: exercitarea masca adoptă anatomice design și tehnologie de ultimă oră, potrivit pentru orice exercițiu-cardio, fitness, alergare.

  Descriere:

  Ține-ți respirația nivel de sub control și de a schimba intensitatea curentului de aer in timpul exercitiilor.Nu este nevoie pentru a elimina masca!

  Caietul de sarcini:

  Material: ABS, silicon, poliester

  Culoare: Negru

  Aplicabile oameni: omul

  Aplicabile activități: funcționare în aer liber, de formare de anduranță, sală de fitness

  Pachetul Inclus:

  1 * masca

  Note:

  1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

  2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

 • Recenzii (1)

  • Gentleboy0001

   No item

  Scrie o recenzie

Produse similare