Portabil Magnetic Joc De Go Set Magnetic Pietre Din Plastic Setul De Bord Pentru Călătorie Partid Chinez Clasic Bord Joc De Strategie Portabil Magnetic Joc De Go Set Magnetic Pietre Din Plastic Setul De Bord Pentru Călătorie Partid Chinez Clasic Bord Joc De Strategie Portabil Magnetic Joc De Go Set Magnetic Pietre Din Plastic Setul De Bord Pentru Călătorie Partid Chinez Clasic Bord Joc De Strategie Portabil Magnetic Joc De Go Set Magnetic Pietre Din Plastic Setul De Bord Pentru Călătorie Partid Chinez Clasic Bord Joc De Strategie Portabil Magnetic Joc De Go Set Magnetic Pietre Din Plastic Setul De Bord Pentru Călătorie Partid Chinez Clasic Bord Joc De Strategie Portabil Magnetic Joc De Go Set Magnetic Pietre Din Plastic Setul De Bord Pentru Călătorie Partid Chinez Clasic Bord Joc De Strategie

Portabil Magnetic Joc De Go Set Magnetic Pietre Din Plastic Setul De Bord Pentru Călătorie Partid Chinez Clasic Bord Joc De Strategie

54.92lei 42.28lei
In stoc
a708

Etichete: tabla de joc cluburi, joc, sah din lemn, diy ny, mancala, verde smarald piatra, du-te, șah merge, du-te, fantoma stick.

 • Modul De Predare: Alte
  Material: Alte
  Numărul De Model: -
  Ambalare: -
  Varsta: >6 Ani
  Tip: Alte

  Puncte:

  1、Merg Set de Joc: Acest tip de Go este un doi-person joc de amatori, concepute pentru formare sau pentru incepatori.Aceasta este o pașnică și ezoterice joc de formare creier.

  2、Usoare si Portabile: piesa De șah este făcut de un upgrade de rășină de material, și este durabil; are bine și textura delicata; lumina și portabil; vă oferă o buna parte sentimentul; și-a făcut Du-te piesă de joc face mai luxos.

  3、Magnetic Design: Cu magnetic, magnet asigură că nu va cădea și nu va afecta în jur de produse.Are 181 negru și 180 albe magnetice relief pietre.

  4、Produs Dimensiune: placă de expansiune dimensiuni sunt 11.2 * 11.2 * 0.7 inci și dimensiuni pliat sunt 11.2 * 5.7 * 1.18 inci.Dreptul dimensiune tabla de Go este mic pentru transport ușor.

  5、Design Pliabil: magnetic Du-te șah este pliabil, și piesele de joc pot fi plasate în tabla de Go pentru depozitare ușoară.Potrivit pentru familii, companii, școli, de călătorie, de autobuz sau de picnic, de toate vârstele.

  Caietul de sarcini:

  Material: rasina de plastic

  Tablă de șah de dimensiune: aproximativ 28.5*25.8 cm/11.22*10.16 în

  Lista De Ambalare:

  1 * pliere tabla de sah

  361* Du-te piese de șah

  2 * Du-te în cutie de depozitare

 • Recenzii (2)

  • Mol4an4ik

   Very long delivery. The parcel was 64 days old, ordered 13.11. Track tracked. Has come damaged, the hinge of the playing field has been broken, it appears to be the parcel of the kidali, pinali, it is packed weak, in one layer пупырчатой film

  • N Kazgul

   trés bien

  Scrie o recenzie

Produse similare