Box Citate Decalcomanii De Perete Atunci Când Viața Devine Grea, A Pus Pe Mănuși De Box De Vinil Autocolante De Perete Centru De Fitness Decor Y401 Box Citate Decalcomanii De Perete Atunci Când Viața Devine Grea, A Pus Pe Mănuși De Box De Vinil Autocolante De Perete Centru De Fitness Decor Y401 Box Citate Decalcomanii De Perete Atunci Când Viața Devine Grea, A Pus Pe Mănuși De Box De Vinil Autocolante De Perete Centru De Fitness Decor Y401

Box Citate Decalcomanii De Perete Atunci Când Viața Devine Grea, A Pus Pe Mănuși De Box De Vinil Autocolante De Perete Centru De Fitness Decor Y401

34.40lei 25.44lei
In stoc
a612

Etichete: stiker perete, lupta boxe, Podea 3d autocolant, 250 sxf, pantofi taekwondo, wallpap, tohatsu, simplu de vinil autocolant, 90 autocolant, 3d rupt de perete autocolant.

 • Caietul de sarcini: Single-piece Package
  Material: PVC
  Clasificarea: Fereastra Autocolante
  Scenarii: PERETE
  Tema: PORTRET
  Stil: Clasic
  Nume De Brand: ZINIAN
  Numărul De Model: Y401
  model: Avionul De Perete Autocolant

  Informații despre produs Marcă: ZINIAN Material : ecologic PVC Pachetul Include : de Autocolante de Perete și de Transfer de Film & Ghidul Utilizatorului * Etichetele pot fi îndepărtate cu ușurință, fără a deteriora pereții, dar nu re-utilizabile odată aplicat. * Autocolante pentru decor,costum pentru orice curățați perete neted,gresie,faianta, ferestre,metal,dulap, plastic. * Etichetele sunt mor-cur-imprimate, astfel încât acestea să nu conțină un fundal .Perete sau suprafata pe care se aplica eticheta pentru a va fi fundalul.Imaginea este doar pentru referință și NU poate reprezenta cu exactitate dimensiunea reală.

  Dimensiune Produs

  S :32x42 cm

  M :42x55 cm

  L :57x74 cm

  XL:84x110 cm

  Daca doriti alte dimensiuni , vă rugăm să contactați-mă.

  FAQ

  Q: Cât timp va livra pe comanda?

  R: Bună ziua,în condiții normale, trei zile de livrare

  Q:Cât de des voi primi produsul?

  O: Buna ziua, va fi servit în perioadă de angajament, în general 7-35 zile lucrătoare (cu excepția speciale de țări).

  Q: am primit un produs deteriorat, cum pot face?

  A: produsele se supună strict de ambalare, în condiții normale nu este deteriorat, dacă produsul este deteriorat, va vom oferi o rambursare completă, vă Rugăm să nu vă faceți griji.

 • Recenzii (3)

  Scrie o recenzie

Produse similare