2 Bucati Marine de pescuit tijă din Oțel Inoxidabil de Pescuit Rotativ Tija Suport Cu Clemă Pentru Eprubetă 7/8~1 2 Bucati Marine de pescuit tijă din Oțel Inoxidabil de Pescuit Rotativ Tija Suport Cu Clemă Pentru Eprubetă 7/8~1 2 Bucati Marine de pescuit tijă din Oțel Inoxidabil de Pescuit Rotativ Tija Suport Cu Clemă Pentru Eprubetă 7/8~1 2 Bucati Marine de pescuit tijă din Oțel Inoxidabil de Pescuit Rotativ Tija Suport Cu Clemă Pentru Eprubetă 7/8~1 2 Bucati Marine de pescuit tijă din Oțel Inoxidabil de Pescuit Rotativ Tija Suport Cu Clemă Pentru Eprubetă 7/8~1 2 Bucati Marine de pescuit tijă din Oțel Inoxidabil de Pescuit Rotativ Tija Suport Cu Clemă Pentru Eprubetă 7/8~1

2 Bucati Marine de pescuit tijă din Oțel Inoxidabil de Pescuit Rotativ Tija Suport Cu Clemă Pentru Eprubetă 7/8~1"

99.10lei 89.19lei
In stoc
a562

Etichete: diblu suport tijă de pescuit, învârtirea, barca yacht marin, barca titular tija inox, 1 secțiunea tijă de pescuit, tuburi de bronz de bază, tijă din oțel inoxidabil 4, fischer, barca suport tijă din oțel inoxidabil, punte.

 • Nume De Brand: HOFFEN
  Material: OȚEL
  Tip: Alte

  ▲ Caietul de sarcini 1.UTILIZĂRI: BARCI si IAHTURI de Rod se Bazează și Titularii 2.Material: 316 Otel Inoxidabil 3.Caietul de sarcini: Lungime = 9" (228.6 mm).Diametru = 1-5/8" (41.3 mm) 4.Interval de reglare :7/8"-1" (22mm-26mm) ▲ Notă: 1.Vom oferi imagini clare, măsurători, acolo unde este posibil.Vă rugăm să verificați cât mai mult posibil pentru a asigurați-vă că elementul este cea de care ai nevoie. 2. Vă rugăm să permiteți-0.1-0.5 inch diferența din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm) 3.Culoarea de elemente reale pot fi ușor diferite de la listarea de imagini din diferite ecran de computer, vă mulțumim pentru înțelegere.

 • Recenzii (3)

  • Yamalahov

   Looks good.

  • Manya9170

   The goods came before the declared. Packed well. I brought the courier to the door. I'll post the photo a little later. There was not enough key for the kit and the gum could put where the fasteners. And in general, I'm happy and recommend the seller.

  • Kellystanfield110

   All right

  Scrie o recenzie

Produse similare