Gratuit shippingl de testare pentru 47PFL5403/93 2300KEG033A-F PLHL-T722A putere de bord

Gratuit shippingl de testare pentru 47PFL5403/93 2300KEG033A-F PLHL-T722A putere de bord

235.37lei
In stoc
a502

Etichete: trump 2020 caz de telefon, t722a, bluetooth ozn, set de unghii autocolant, 15mm liniar ax, control de la distanță rmctpj1ap2, bn59 01220e, aa59 00496a, 4p 90, lg mr19ba.

 • Nume De Brand: Henrylian
  Tip: Încorporat Industriale Placa De Baza
  Origine: NC(de Origine)

  cumpărătorul trebuie să citească!!!

  Pls notă:

  1:Descrierea inainte de a cumpara, vă rugăm să citiți cu atenție titlul, vă rugăm să asigurați-vă că placa de modele și modele de mașini, dacă nu sigur, dreptul de a cumpăra produsul nu se potrivește cu locul de muncă, acest lucru este responsabilitatea de a fi un cumpărător, nu suntem responsabili pentru, putem accepta returnarea de bunuri, dar nu vom suporta costurile de transport, dacă nu ați înțeles problemă, puteți trimite e-mail la noi, vom răspunde la e-mail, vă mulțumesc!

  2.Aceste produse sunt utilizate, placa de circuit componente nu rupte,vom testa înainte de a-am trimis ,

  3. Toate produsele au fost testate înainte de expediere.Dacă produsul este defect în timpul transportului, vă rugăm să ne informați imediat după ce a primit-o.

  4: nu deschide o disputa, deoarece produsul este vechi.Avem o descriere detaliată.Dacă nu puteți accepta, te rog, nu face ordine, și pentru a evita provocând dispute inutile.Vă mulțumesc!

  5:o Parte din produs este nou și original, în cazul stocurilor avea noi stoc, va vom trimite toate produsele noi, dacă în cazul noilor stoc vândut, va vom trimite produsele vechi, dar toate produsele sunt strict testate înainte de expediere, așa că nu vă faceți griji!sper că puteți înțelege!

  6: Toate produsele au o perioada de trei luni perioada de garanție, dacă aveți orice probleme de calitate, aveți posibilitatea să contactați cu noi ,putem schimba bunuri și de întreținere, Dacă nu sunteți mulțumit, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface, fără nici o pierdere.nu vă faceți griji

 • Recenzii (1)

  • Serega2010 Gta

   I have received a very well secured package, everything works, very good contact with the seller. I recommend it to everyone!

  Scrie o recenzie

Produse similare