HD66206TE HD66206 80-Canal Coloana/Comune Driver de Mijloc sau de Mari dimensiuni Panou cu Cristale Lichide) Rev 0.2 1996D original nou HD66206TE HD66206 80-Canal Coloana/Comune Driver de Mijloc sau de Mari dimensiuni Panou cu Cristale Lichide) Rev 0.2 1996D original nou

HD66206TE HD66206 80-Canal Coloana/Comune Driver de Mijloc sau de Mari dimensiuni Panou cu Cristale Lichide) Rev 0.2 1996D original nou

28.91lei
In stoc
a462

Etichete: dc board rev 20 de asus, highscreen zera rev b, gigabyte z390 jocuri x rev 10 45, asus lan board rev 20, lim x tinde la 0 sinxcosx x, rev x dealeri, rev x recenzii, zera rev caz de protecție, rev x ulei, super everdrive china versiune sd2snes.

 • Compatibil Marca/Model: NICI unul
  Nume De Brand: LDCYMABEST

  Dragi prieteni, există prea multe produse.Cele mai multe dintre imaginile nu au fost fotografiate.Atunci când vă cumpărați, asigurați-vă că produsul modelul este același.Verificați adresa de plata.Dacă sunteți îngrijorat de a cumpara, vei primi un alt produs.Vă rugăm să contactați-mă în primul rând, să ia o imagine de pe chip, trimite o fotografie de confirmare înainte de a cumpara.Vom încărca fotografie cât mai curând posibil, să se simtă sprijinul dumneavoastră, fericit de cooperare.

  O imagine (culoare) corespunde unui produs.Vă rugăm să consultați în mod clar produsele achizitionate si completati corect adresa.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, și bucurați-vă de cumpărături.

  Bine ati venit la magazinul nostru!

  Bună ziua, dragă prietene, oferim preț scăzut, produse de înaltă calitate și cele mai satisfăcătoare de servicii.

  Compania noastra a ofertei ample și zeci de mii de modele diferite.Viteza noastră de livrare este rapid și se bucură de o bună reputație printre colegii noștri.Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare sau mai multe produse, vă rugăm să ne contactați.Noi vă va oferi cel mai mic preț.Aș vrea să ne-o fericită colaborare.

  .Recuperare de componente electronice

  transport

  1, livrare în termen de 1 până la 3 zile dupa ce plata este finalizată.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.

  2, putem livra bunuri prin tot felul de logistică.Dacă aveți preferat logistică, vă rugăm să ne contactați direct.Vom folosi așa cum vă place.Dacă nu, vom alege logistica de distribuție la momentul plății, sau alte logistica mai eficiente.

  3, cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și / sau obligațiile impuse de către țara sa.

  Inlocuire/Schimb/Rambursare

  (1) Vom accepta schimb în termen de 14 zile de la primirea de element defect.Si va vom returna banii înapoi.Între timp, aveți nevoie pentru a oferi noi dovezi, cum ar fi imagine, pentru a ne arăta că este defect.

  (2) Dacă vă cumpărați un element greșit pls contactati-ne imediat si va vom livrare a unui alt drept unul daca avem.Dar ai nevoie pentru a permite toate costurile, inclusiv costurile inițiale de mărfuri, taxele de manipulare și de transport de marfă de întoarcere, etc.

  (3) Nedorit de returnare a produselor va fi taxat cu 15% taxă numai dacă elementul este la fel ca ceea ce am trimis.Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxa de transport pentru a expedia articole din spate.

  (4) în Cazul în returnat nu este același lucru cu care ne-a trimis la tine, cum ar fi distrus, trebuie să plătească pentru asta.Adresa de pe colet nu este a noastră, este poștașul adresa.Deci, vă rugăm să NU livreze LA ACEA ADRESĂ.Vă rugăm să contactați cu noi pentru o adresă de retur

  feedback-ul

  1.Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să evalua detaliile tranzacției Adymagazin.ro cu o Perfectă"5 Stele"și lasă-ne o evaluare pozitivă feedback.

  2, dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de feedback-ul, ne va fi foarte recunoscător.Dumneavoastră sugestii constructive va fi forța motrice pentru revizuire și îmbunătățire.Ne vom strădui pentru a îmbunătăți studiul nostru și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare