10BUC 40/60/80/120 Grit Slefuire Clapeta de Slefuire Discuri Polizor unghiular 115mm Discuri Metal Plastic Lemn Abrazive Instrument Rotativ 10BUC 40/60/80/120 Grit Slefuire Clapeta de Slefuire Discuri Polizor unghiular 115mm Discuri Metal Plastic Lemn Abrazive Instrument Rotativ 10BUC 40/60/80/120 Grit Slefuire Clapeta de Slefuire Discuri Polizor unghiular 115mm Discuri Metal Plastic Lemn Abrazive Instrument Rotativ 10BUC 40/60/80/120 Grit Slefuire Clapeta de Slefuire Discuri Polizor unghiular 115mm Discuri Metal Plastic Lemn Abrazive Instrument Rotativ 10BUC 40/60/80/120 Grit Slefuire Clapeta de Slefuire Discuri Polizor unghiular 115mm Discuri Metal Plastic Lemn Abrazive Instrument Rotativ 10BUC 40/60/80/120 Grit Slefuire Clapeta de Slefuire Discuri Polizor unghiular 115mm Discuri Metal Plastic Lemn Abrazive Instrument Rotativ

10BUC 40/60/80/120 Grit Slefuire Clapeta de Slefuire Discuri Polizor unghiular 115mm Discuri Metal Plastic Lemn Abrazive Instrument Rotativ

30.19lei 12.06lei
In stoc
a245

Etichete: polizor planta, polar grit x curea, central șlefuire, 220 v șurubelniță electrică, polar vantag m, se pisa lemn, angl polizor, centura polizor roata, instrument de lemn, ursuz.

 • Abrazive De Granulatii: Alte
  Material: 40/60/80/120 Grit Slefuire Clapeta De Șlefuire Discuri
  Nume De Brand: VAHIGCY
  DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului
  Utilizare: Lemn Abrazive Instrument Rotativ
  Numărul De Model: Abrazive De Slefuire
  Origine: NC(de Origine)
  Dimensiune: 4-1/2 x 7/8 inch

  10BUC 40/60/80/120 Grit Slefuire Clapeta de Slefuire Discuri Polizor unghiular 115mm Discuri Metal Plastic Lemn Abrazive Instrument Rotativ

  Caracteristici: 1. Cunosc Tot ce Ai Nevoie: Această primă flap disc setul include poate fi folosit pentru metal sau lemn, beton, slefuire sau de finisare, piatra de netezire sau de finisare, îndepărtarea ruginii și mai mult.Perfect oferă tot ce ai nevoie pentru proiectele tale.

  2. Durabilitate extremă și Valoare: de zirconiu, alumina material care durează mai mult decât standard de oxid de aluminiu, materiale abrazive, construit pentru o mai robust și economic roata de rectificat.

  3. T29 Discuri evantai cu Fibră de sticlă Placa Suport: T29 flap disc caracteristici unghi de clape, care poate fi folosit pentru margine-de lucru sau conturat aplicații.Aceste discuri sunt, de asemenea, proiectat cu o suprafață mai mare suprafață decât plat tip de stoc îndepărtarea de pe suprafețe orizontale.Din fibră de sticlă creează o legătură puternică cu adezivi și nu contamina suprafața de lucru.Din fibră de sticlă placa suport poate absorbi în mod eficient vibrațiile și aduce mult mai stabil si eficient de slefuire

  4. Mare Performanță: Fiecare 4.5" x 7/8 Inch dimensiune arbor flap disc este compatibil cu polizoare unghiulare operatable de până la 13.000 RPM.Nostru flap disc set face ideal pentru procesare de înaltă performanță și îndepărtarea stoc pe metale neferoase materiale, fibra de sticla, materiale plastice, lemn și alte suprafețe denivelate.

  5. În condiții de siguranță și eficient: clapeta disc vine cu un durabil suport de fibra de sticla, necesită o presiune mai mică pentru a elimina obiecte grele, și oferă siguranță suplimentară de asigurare.De a absorbi vibrațiile în timpul utilizării, fără colorare.

  6. Material durabil: Zirconia material alumina caracteristici de tenacitate mare valoare, de cristal mici dimensiuni și rezistență bună la uzură, și este proiectat pentru lumina de tăiere, amestecare și de finisare de lemn și metale moi (cum ar fi aluminiu, alamă și bronz ).

  Caietul de sarcini:

  Material: Zirconiu

  Diametru: aproximativ 115 mm/4.5 cm

  Mijloc gaura dimensiune: aproximativ 22mm/0.87 inch

  Tip: 40/60/80/120

  Cantitate: 10

  Clasificarea diferitelor nisip grosier clape:

  40 /60 de crupe: Ideal pentru heavy-duty de tăiere și amestecare, și ideal pentru debavurare, șanfrenare și sudare pe neregulate și suprafețe plane.

  80 crupe: Ideal pentru lumina de amestecare și de finisare, precum și alte abrazive operațiuni (cum ar fi îndepărtarea ruginii).

  120 crupe: Ideal pentru amestecare, șanfrenare, debavurare și îndepărtarea ruginii, în special potrivite pentru curățare și finisare.

  Modele aplicabile:

  4-1/2 x 7/8 inch dimensiune universală; potrivit pentru cele mai multe polizoare unghiulare, de exemplu: DEWALT DCG414B,DWE402 forMakita 9557PBX1 Bosch 1375A, GWS8-45 PORTER-CABLE PC60TAG, PCE810 negru&decker

  Utilizați sugestii:

  Roata de rectificat flip discuri pot fi utilizate pentru metale sau pentru tamplarie, beton, slefuire sau tratament de suprafață, piatra plat sau tratament de suprafață, îndepărtarea ruginii, etc. Curat îmbinărilor prin sudură, deburr, chamfer, rugina, locul de muncă, etc.Ea are o rezistent din fibra de sticla suport pentru a reduce presiunea, scoateți grele de inventar, și oferă siguranță suplimentară de asigurare.

  Lista De Ambalare:

  10*Discuri De Șlefuire Evantai

  Dacă doriți ordinea în cantități mari, vă rugăm să ne contactați.Noi va oferim preț mai bun pentru tine!

  1. Am expediat coletul în termen de 3 zi lucrătoare după plata clare.

  2.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Cumpărătorii sunt responsabili pentru aceste acuzații.

  3.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare

  4.Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

  5.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.

  6.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  7.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea obținem înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

  1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în possessionmore mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Există NOEXCEPTIONS!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

  2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare,specifice motiv pentru a reveni.

  3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială andpackaging cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Adymagazin.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

  1.12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

 • Recenzii (2)

  • Zgkilgore Blanchus

   All as described. Didn't try it in action just yet. Might be that I change my mind about 5 stars, but so far just by visual investigation, all good. Nothing to complain about (I like complaining) :)

  • H1yinternetnetcafe

   not comming

  Scrie o recenzie

Produse similare