2020 Nou Rochia de Mireasa Dna Câștiga Elegant O-gât Rochie de Bal Rochii de Mireasa de Lux Vestido De Noiva Plus Dimensiune Vestidos De Noiva F 2020 Nou Rochia de Mireasa Dna Câștiga Elegant O-gât Rochie de Bal Rochii de Mireasa de Lux Vestido De Noiva Plus Dimensiune Vestidos De Noiva F 2020 Nou Rochia de Mireasa Dna Câștiga Elegant O-gât Rochie de Bal Rochii de Mireasa de Lux Vestido De Noiva Plus Dimensiune Vestidos De Noiva F 2020 Nou Rochia de Mireasa Dna Câștiga Elegant O-gât Rochie de Bal Rochii de Mireasa de Lux Vestido De Noiva Plus Dimensiune Vestidos De Noiva F 2020 Nou Rochia de Mireasa Dna Câștiga Elegant O-gât Rochie de Bal Rochii de Mireasa de Lux Vestido De Noiva Plus Dimensiune Vestidos De Noiva F

2020 Nou Rochia de Mireasa Dna Câștiga Elegant O-gât Rochie de Bal Rochii de Mireasa de Lux Vestido De Noiva Plus Dimensiune Vestidos De Noiva F

338.60lei 270.88lei
In stoc
a237

Etichete: Rochie De Bal, msi plastic, rochie de mireasa scurt 2021, rochie de mireasa firls, margele rochie de bal rochii de nunta, rochie de mireasa frumoasa 2021, domnișoara de onoare dress scurt, rochie de bal, balonul de aur rochii de mireasa rochii, bloc gpu cooler de apă.

 • Rochii De Lungime: Podea-Lungime
  Numărul De Model: 54
  Talia: A scăzut
  Decolteu: O-Gât
  Pentru Femeile Gravide: Da
  Rochie De Mireasa Tesatura: Tul/Compensare
  Silueta: Rochie De Bal
  Tip De Element: Rochii De Mireasa
  Built-in Sutien: Da
  Nume De Brand: JIANYUNLIAN
  Design Spate: Dantelă-Up
  Imagini Reale: Da
  Element De Moda: Lux/ru
  Maneca Stil: Fără mâneci
  Tren: Capela Tren
  Lungime maneca(cm): Fără mâneci
  Decor: Dantela

  Dimensiunea Diagramă

  Dimensiune masa și metoda de măsurare Dacă vrei personalizat, vă rugăm să alegeți dimensiunea standard atunci când comanda, apoi scrie-ti măsurători detalii în caseta de mesaj, atunci când plătește, în conformitate cu următoarele rochie de mireasa măsură de metoda. 1. Full Bust = inci sau centimetri 2. Talie = 3. Solduri = 4. Umăr la etaj = (de la umăr la podea cu pantofii de nuntă pe) 5. Rochie de culoare = (alb pur, alb )

  Rochie de detaliu fotografii și detalii

  Rochie de detaliu fotografii și detalii

  Tabel de culori

  Puteți alege orice culoare din tabelul de culori, apoi spune-ne la numărul de culoare, vom face rochia în funcție de cerințele dumneavoastră.

  Informații de transport maritim și de finalizarea comenzii

  Informații de transport maritim și de finalizarea comenzii

  Descrie povestea ta de brand, inclusiv stabilirea și dezvoltarea termenele, etapele, etc.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare