100buc Balena Jucării Puzzle-uri de Inteligență pentru Copii Animale de Învățământ Amuzant Joc de Bord Dormitor Agățat Decoratiuni Cadouri Copii 100buc Balena Jucării Puzzle-uri de Inteligență pentru Copii Animale de Învățământ Amuzant Joc de Bord Dormitor Agățat Decoratiuni Cadouri Copii 100buc Balena Jucării Puzzle-uri de Inteligență pentru Copii Animale de Învățământ Amuzant Joc de Bord Dormitor Agățat Decoratiuni Cadouri Copii 100buc Balena Jucării Puzzle-uri de Inteligență pentru Copii Animale de Învățământ Amuzant Joc de Bord Dormitor Agățat Decoratiuni Cadouri Copii 100buc Balena Jucării Puzzle-uri de Inteligență pentru Copii Animale de Învățământ Amuzant Joc de Bord Dormitor Agățat Decoratiuni Cadouri Copii 100buc Balena Jucării Puzzle-uri de Inteligență pentru Copii Animale de Învățământ Amuzant Joc de Bord Dormitor Agățat Decoratiuni Cadouri Copii

100buc Balena Jucării Puzzle-uri de Inteligență pentru Copii Animale de Învățământ Amuzant Joc de Bord Dormitor Agățat Decoratiuni Cadouri Copii

63.22lei 40.47lei
In stoc
a236

Etichete: puzzle 100 buc, gimnasta, las puzzle, joc, jocuri copii aqua, set ferma, pentru copii joc, puzzl, 3d puzzle-uri de hârtie, tabla de joc spaniolă.

 • Intervalul De Vârstă: > 6 ani
  Origine: AE(de Origine)
  Stil: Alte
  Numărul De Model: Jigsaw Puzzle
  Puzzle Stil: Alte
  Gen: Unisex
  Material: Alte

  Caracteristici:

  1. Realizate din materiale de înaltă calitate, non-toxice.Recomandat pentru copii de peste 3 ani.Acesta conține 100 de puzzle-uri, și a terminat dimensiunea este de aproximativ 19.3 cm*14,17 inchi/490*360mm.

  2. Petrece timp de relaxare cu familia și prietenii.Completarea puzzle-uri impreuna nu se poate exercita numai logica și senzoriale coordonare.În același timp, de asemenea, vă oferă posibilitatea de a construi relații mai strânse și o atmosferă plăcută, cu alții.

  3. Jigsaw puzzle-uri pot fi, de asemenea, utilizat pentru a îmbunătăți capacitatea cognitivă.Dezvolta coordonarea mana-ochi, abilitatile motorii fine, abilități de rezolvare a problemelor, abilitățile formă de recunoaștere, de memorie și capacitatea de a finaliza sarcinile.

  4. Jigsaw puzzle este pentru copii jucării educative și intelectuale, dezvoltarea inteligenței jucării.Jocuri puzzle sunt una dintre cele mai magice jocuri care nu ies de stil.Mod eficient de a stimula gândirea oamenilor, trenul lor de gândire, hotărâre și răbdare.

  5. Jigsaw puzzle-uri pot calma mintea și de a declanșa o creatie stare de meditație.Ei folosesc creativitatea pentru a reconecta creierului și a devenit cel mai valoros joc părinte-copil.Joc intelectual pentru adulți și copii.Alegere bună pentru ziua de naștere și cadouri de Crăciun.

  Caietul de sarcini:

  Material: ecologic de hârtie de protecție

  Dimensiune: aproximativ 490*360mm/19.3*14.17 în

  Dimensiune ambalare: aproximativ 220*160*45mm/8.66*6.30*1.77 în

  Lista De Ambalare:

  1*Jigsaw Puzzle (100 Bucati)

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare