De înaltă puritate bor pulbere/praf de bor/carbură de bor pulbere/borax/bor particule/ De înaltă puritate bor pulbere/praf de bor/carbură de bor pulbere/borax/bor particule/

De înaltă puritate bor pulbere/praf de bor/carbură de bor pulbere/borax/bor particule/

214.72lei
In stoc
a21

Etichete: 63mm clemă, se macină pulbere, edta, borax, galeriei de evacuare, gelatina praf, borax tetraborat de sodiu, flux de argint, jeleu de machiaj, poloneză de diamant pulbere.

 • Dimensiune: customizable
  Standard sau Non-standard: Nestandarte
  Origine: NC(de Origine)
  Material: praf de bor
  Numărul De Model: Personalizabil
  STANDARD: GB

  Memento cald: dacă ai alte nevoi, vă rugăm să consultați serviciul clienți înainte de plasarea unei comenzi, vă mulțumesc!

  Nume: de Înaltă puritate praf de bor

  De stabilire a prețurilor unitare: 52 de yuani / 50 grame Puritate: ≥99.9999% Ambalare: (cantitate mică de carton căptușite cu folie de plastic sac) Denumire Produs: Bor Elementar limba engleză nume: Monomer-Bor Element simbol: B Atomic greutate: 10.81 (conform 1979 international atomic greutate)

  Caracteristici Produs:

  Amorf bor pulbere este, de asemenea, cunoscut sub numele de monomer bor și elementar bor.Este un gri-negru sau maro pulbere amorfă.Este mult mai activ, fără miros, fără culoare și miros.Este stabil în aer și temperatură normală.Acesta este oxidat prin încălzire la 300 ° C la 700. Arde la ℃, și flacăra este de culoare roșie, atunci când arde, și bor flacăra mică de vaporizare este verde.Bor primar este insolubil în apă, acid clorhidric, etanol, eter, acid sulfuric, acid azotic și metale topite, și pot fi dizolvate la rece concentrat alcalin soluției.Se descompune în hidrogen și este oxidat la acid boric de acid azotic concentrat și acid sulfuric.La temperaturi ridicate, bor poate interacționa cu oxigen, azot, sulf, halogen și de carbon.Bor poate, de asemenea, direct combina cu multe metale pentru a forma compuși metalici.De asemenea, acesta poate reacționa cu compuși organici pentru a forma bor legate direct de compuși de carbon.Sau un compus în care oxigenul există între bor și carbon.Monomer bor este într-o poziție specială în tabelul periodic care împarte elementul în metal și non-metal linii de delimitare.Este un non-metalic element dominant.Are puternice de energie electrică negativă, mic raza atomică, și-a concentrat încărcătură nucleară.Non-metalic proprietăți sunt similare cu silicon.Densitatea sa este de 2.35 g / cm3. Duritatea este de 9.3, greutate specifică este 2.33-2.45, punctul de topire este de 2300 ° C, iar punctul de fierbere este de 2550 ° C.Utilizarea elementar bor: 1. Absorbant de neutroni și contorul în reactor nuclear. 2. Catalizator pentru medicina, industria ceramică și sinteza organică. 3. Contact pol de aprindere tub în industria electronică. 4. Mare de energie-combustibil solid pentru rachete propulsoare. 5. Sinteza diferitelor înaltă puritate bor-care conțin compuși. 6. Siguranța descuraja inițiator pentru automobile. 7. De topire de oțel special aliat. 8. Monomer bor este materia primă pentru producerea de fibre de bor. 9. Gaz de măturător de stradă în cupru topit. 10. Foc de artificii industrie. 11. Importante materii prime pentru fabricarea de înaltă puritate bor halogenuri. 12. În domeniul semiconductorilor și energie electrică, singur bor este folosit ca material catodic pentru aprinderea de bază în contact tub după carbonizare tratament la aproximativ 2300 ° C.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca materie primă pentru pregătirea de înaltă calitate material catod lantan boride. 13. Monolit de bor poate fi folosit ca un material de protecție în industria energetică atomică, și a făcut din oțel bor pentru energie atomică reactoare. 14. Bor este materia primă pentru fabricarea boran și diverse boruri.Boranii poate fi folosit la fel de mare de energie combustibili pentru rachete și rachete.

  Beike 2D materiale Co., Ltd.specializată în 2D nanomaterialelor companii de tehnologie specializata in MXenes și MAX faza de materiale, Mof și COFs materiale, și fosfor negru.Compania are un număr de medici cu experiență de studiu în străinătate și de ani de experiență în cercetare în intern echipa de cercetare.Se formează nucleul puterea de R&D echipa.Se poate efectua "private personalizate" produse de cercetare în funcție de nevoile clientului, și în timp util a rezolva problemele întâlnite în studiile pentru clienți.problema.Compania de produse existente includ în principal: (1) de două-dimensional carbonitride MXenes și MAX materiale; (2) metal-organic framework compuși Mof și metal-organice complexe COFs materiale; (3) negru fosfor, grafen, și perovskit materiale; (4) quantum dot soluție, lichid ionic; (4) grafen/oxid de grafen/grafen-ca material de carbon; (5) pregătirea unui material bidimensional film sau un heterojunction material de BCV; (6) AAO șablon materiale, etc. În plus, compania oferă următoarele servicii: (1) Nanomaterial servicii de personalizare; (2) Material de servicii de testare; (3) Materialul de simulare de calcul serviciu.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare