Montessori Jucării pentru Copii Joc de Bord 8 în 1 de Zbor Șah Șarpe de Interior Jucarii Educative Pentru Copii Interactive Jocuri de Masă Pentru Copii Montessori Jucării pentru Copii Joc de Bord 8 în 1 de Zbor Șah Șarpe de Interior Jucarii Educative Pentru Copii Interactive Jocuri de Masă Pentru Copii Montessori Jucării pentru Copii Joc de Bord 8 în 1 de Zbor Șah Șarpe de Interior Jucarii Educative Pentru Copii Interactive Jocuri de Masă Pentru Copii Montessori Jucării pentru Copii Joc de Bord 8 în 1 de Zbor Șah Șarpe de Interior Jucarii Educative Pentru Copii Interactive Jocuri de Masă Pentru Copii Montessori Jucării pentru Copii Joc de Bord 8 în 1 de Zbor Șah Șarpe de Interior Jucarii Educative Pentru Copii Interactive Jocuri de Masă Pentru Copii Montessori Jucării pentru Copii Joc de Bord 8 în 1 de Zbor Șah Șarpe de Interior Jucarii Educative Pentru Copii Interactive Jocuri de Masă Pentru Copii

Montessori Jucării pentru Copii Joc de Bord 8 în 1 de Zbor Șah Șarpe de Interior Jucarii Educative Pentru Copii Interactive Jocuri de Masă Pentru Copii

64.83lei 45.38lei
In stoc
a1138

Etichete: garduri din lemn jucărie, nigerian maretocuri, ecran opel safari, trening naic max, flori din lemn cutie, tampoane de ochelari de fructe, ecran opus r17pro, sevalet din lemn minis, forme de lemn pentru hârtie.

 • Intervalul De Vârstă: 14 Ani Și Până
  Tema: Animale & Natura
  Atributele 6: Jucarii educative pentru Copii
  Numărul De Model: Montessori Jucării pentru Copii Joc de Bord 8 în 1 de Zbor Șah Șarpe de Învățământ
  Atributele 10: Copilul Montessori Jucarii
  Atribute 1: jucarii montessori
  Atributele 9: montessori jocuri
  Atributele 5: tabla de joc
  Atributele 3: Jucarii Pentru Copii
  Avertizare: Jucarii Educative Pentru Copii Interactive Jocuri De Masă Pentru Copii
  Atributele 8: jocuri pentru copii
  Atribute 2: montessori copilul
  Origine: NC(de Origine)
  Atributele 4: 8 în 1 de Zbor Șah Șarpe
  Atributele 7: montessori jucarii educative

  Montessori Jucării pentru Copii Joc de Bord 8 în 1 de Zbor Șah Șarpe de Interior Jucarii Educative Pentru Copii Interactive Jocuri de Masă Pentru Copii

  Produs: Multifunctional Tabla de Joc 8 în 1

  Ambalare dimensiune: 23.5 cm*23.5 cm*4 cm

  Greutate: 480g

  Material: ABS plastic, lemn, hârtie

  Descriere: Lemn multifunctional inteligenta jucarie 8 in 1 joc de șah set de Zbor șah, joc de dame Chineză Rafinat și măiestria fine, margine netedă fără vârf ascuțit, în condiții de siguranță și nu dăunează copiilor piele Cultiva copiilor capacitatea de gândire logică și capacitatea de aritmetica, jucărie perfectă cadou Părinții pot învăța și să se joace cu copii, părinte-copil joc de Mare pentru călătorie petrecere acasa, petrecere a timpului liber joc

  Caietul de sarcini:

  Material: Lemn

  1.O jucărie mare pentru copii, Copii a2.d copiii se pot juca în condiții de siguranță pe podea 3.Cu stimularea și culori vibrante, de caractere și elemente educaționale, inclusiv litere și cuvinte 4.Acest Covoraș de Joacă este un element esențial pentru siguranță, creșterea și dezvoltarea copilului dumneavoastră și copilul de 5.Acesta protejează copiii de la podea tare suprafețe, protejand incheieturile si genunchii de impactul potențial și leziuni de crawling, în picioare, și care se încadrează 6.Podea moale suprafață pentru copii și copii pentru a juca pe la naștere până la școală Ideal pentru încurajarea crawling, fier, așezat în sus, și de învățare pentru a mers pe jos

  Acorde o atenție la acest 1.Asigurați-vă că pentru a scrie corect adresa, codul Poștal, numărul de telefon, în caz Contrar, în imposibilitatea de a trimite coletul.

  2.Dacă nu ați primit coletul, poate coletul de la oficiul poștal local, puteți să-l luați, pentru că unele locuri nu sunt trimise !

  3.Daca iti cumperi 100buc, vă rugăm să ne contactați pentru a schimba prețul, avem o reducere pentru tine .

  Paymet și rambursare 1.Adymagazin.ro va verifica plata în termen de 24 de ore, odată finalizat, vom trimis coletul cât mai curând posibil.

  2.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord, este nevoie de ia 1-7 zile de lucru pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

  Despre transport 1. Toate coletele vor fi trimise după ce comanda dvs. în termen de 3 zile, și vor fi urmărite.

  2. După colet trimis, acesta va deveni de necontrolat.Apreciem puteți răbdare să aștepte pentru colete,și vom Estima timpul de livrare este de 30-50 de zile pentru majoritatea țărilor (cu excepția Braziliei) .

  3. Dacă nu primiți coletul în termen de 50 de zile, vă rugăm să ne contactați.Vom depune o căutare cu agent de transport.Dacă în 60 de zile (90 de zile pentru Brazilia) nu primiți coletul, va Vom retrimite comanda pentru tine, sau de restituire.

  Despre Feedback-Ul 1.Ne bazăm pe satisfacția noastră de succes, prin urmare, feedback-ul dvs. este important pentru noi.

  2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv, și feedback-ul automat de sistem va pleca imediat feedback-ul pozitiv la fel de bine.

  3.Dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre sau de altă natură, vă rugăm să dodn ' nu ezitati sa ne contactati, va vom da un răspuns cât mai curând posibil, vă Rugăm să nu a depus imediat o dispută, pentru că suntem prieteni !

  4.Vă dorim un cumpărături fericit ! !

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare