Manual De Ulei De Mașină De Presă Alune Nuci Ulei De Semințe De Presă Mașină Turtă Turtă De Uz Casnic Ulei Extractor Manual De Ulei De Mașină De Presă Alune Nuci Ulei De Semințe De Presă Mașină Turtă Turtă De Uz Casnic Ulei Extractor Manual De Ulei De Mașină De Presă Alune Nuci Ulei De Semințe De Presă Mașină Turtă Turtă De Uz Casnic Ulei Extractor Manual De Ulei De Mașină De Presă Alune Nuci Ulei De Semințe De Presă Mașină Turtă Turtă De Uz Casnic Ulei Extractor Manual De Ulei De Mașină De Presă Alune Nuci Ulei De Semințe De Presă Mașină Turtă Turtă De Uz Casnic Ulei Extractor Manual De Ulei De Mașină De Presă Alune Nuci Ulei De Semințe De Presă Mașină Turtă Turtă De Uz Casnic Ulei Extractor

Manual De Ulei De Mașină De Presă Alune Nuci Ulei De Semințe De Presă Mașină Turtă Turtă De Uz Casnic Ulei Extractor

429.45lei 347.85lei
In stoc
a1123

Etichete: rece cald ulei de masina de presa, distilare de ulei, fierbinte presa de ulei la rece, ulei de cocos extractor, minge de arahide, hotronix de căldură de presă, presa de ulei la rece, storcator de ulei, presa de ulei, ulei de cocos hota masina.

 • Capacitate: 2.1-3L
  Nume De Brand: BEIJAMEI
  Certificare: CE
  Origine: NC(de Origine)
  Numărul De Model: BJM-03

  Recomandat pentru tine

  IMPORTANT pentru client: 1.Produsul nu include taxa , atunci când produsul va trimite la țară, compania de transport maritim va va contacta pentru vămuire și a taxelor la import. 2..în Legătură cu metoda de transport maritim, de transport gratuit a produselor, ne va livra prin TNT/Fedex/UPS/DHL și așa mai departe, va dura aproximativ 5-15 zile, Pentru limba rusă,Dacă alegeți "vânzător de metoda de transport"va fi livrat prin KCE sau CDEK,va dura aproximativ 20-45 de zile. 3. Pentru Rusia clienții :destinatarii numele complet vor fi de mare ajutor atunci când plasarea comenzii. 4. Pentru clientul care din Statele Unite ale americii, în Marea Britanie, Franța, Germania etc, Dacă alegeți "vânzător de metoda de transport maritim, ne va ajuta pentru a aranja transportul maritim și de livrare la cel mai apropiat port!Dacă de transport maritim, după sosirea port destinație, cumpărătorul trebuie să plătească portul de destinație taxe (cum ar fi terminale de manipulare taxe, documente, taxe, taxele de depozitare, etc), impozitul să facă vămuirea și ridica bunurile.

  Parametrii De Produse:

  Nume: oțel inoxidabil parte, presa de ulei

  Material:oțel inoxidabil 304

  Model:JM-03 Presa de Ulei Manuala

  Cantitate: 5 seturi/cutie

  Greutate bruta: 16 kg/cutie

  Dimensiune: 42*40*32cm/cutie

  Singur pachet dimensiune: 42 *8*32cm

  unitWeight: 3 kg/set

  Fierbinte de vânzare

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare