25PCS Copii Amuzante Arunca Scufundări Jucarii Set Subacvatice, Apă, Jucării cu Sac de Depozitare pentru Copii Jocuri de Vară Piscină Jucărie 25PCS Copii Amuzante Arunca Scufundări Jucarii Set Subacvatice, Apă, Jucării cu Sac de Depozitare pentru Copii Jocuri de Vară Piscină Jucărie 25PCS Copii Amuzante Arunca Scufundări Jucarii Set Subacvatice, Apă, Jucării cu Sac de Depozitare pentru Copii Jocuri de Vară Piscină Jucărie 25PCS Copii Amuzante Arunca Scufundări Jucarii Set Subacvatice, Apă, Jucării cu Sac de Depozitare pentru Copii Jocuri de Vară Piscină Jucărie 25PCS Copii Amuzante Arunca Scufundări Jucarii Set Subacvatice, Apă, Jucării cu Sac de Depozitare pentru Copii Jocuri de Vară Piscină Jucărie 25PCS Copii Amuzante Arunca Scufundări Jucarii Set Subacvatice, Apă, Jucării cu Sac de Depozitare pentru Copii Jocuri de Vară Piscină Jucărie

25PCS Copii Amuzante Arunca Scufundări Jucarii Set Subacvatice, Apă, Jucării cu Sac de Depozitare pentru Copii Jocuri de Vară Piscină Jucărie

76.27lei 41.95lei
In stoc
a1071

Etichete: jucărie subacvatice, jucării de piscină pinapple, jucării de piscină se arunca cu capul, pijama de vara jocuri, piscină jucarie unicorn, joc de biliard, jucării de piscină jocuri, vara tipuri de jocuri, vara portal de jocuri, se arunca cu capul jucărie.

 • Tema: Sport
  Avertizare: NICI unul
  Origine: NC(de Origine)
  Numărul De Model: scufundări alge marine pentru piscina
  Intervalul De Vârstă: Adulti

  25PCS Copii Amuzante Scufundări Jucarii Set Subacvatice, Apă, Jucării cu Sac de Depozitare pentru Băieți și Fete Vara Jocuri Piscină Petrecere

  Detalii:

  28PCS Copii Scufundări Jucarii Set: Inclusiv 4 inele, 3 alge, 8 scoici, antena 3, 2 octopus, 2 torpile și 3 oase de pește.

  Piscină Distracție: Ele pot pluti pe suprafața sau în picioare pe partea de jos, vă permite să vă îmbunătăți dvs. de scufundări și înot abilitățile de a le recupera.

  Copilul în condiții de Siguranță: Fabricat din material plastic de înalta calitate, non-toxice, margine netedă, fără bavuri, nu va afecta copilul dumneavoastră mâini mici.

  Ușor De Transportat: Vine cu un sac de depozitare, vă permite să le pună în pentru depozitare ușoară și transport.

  Aplicarea pe scară largă: să le Aducă la următoarea petrecere la piscină, sau să le utilizeze ca favoruri de partid.Un mare plus la orice joc subacvatice.

  Caietul de sarcini:

  Material: plastic

  Pachet:

  25 x Jucării

  1 x Sac de Depozitare

  De plată >> 1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

  2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

  3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

  Transport >> 1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

  2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

  3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

  4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

  Garanție >> 1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

  2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

  Returnare Și Rambursare >> 1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

  2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

  Feedback-ul >> Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare