Masina De Spalat Cu Presiune Aparat De Vibromasaj Abrazive Ceramice Duză Duză De Sablare Sand Blaster Pistol Lance Sfat Sablat Vârful Duzei Masina De Spalat Cu Presiune Aparat De Vibromasaj Abrazive Ceramice Duză Duză De Sablare Sand Blaster Pistol Lance Sfat Sablat Vârful Duzei Masina De Spalat Cu Presiune Aparat De Vibromasaj Abrazive Ceramice Duză Duză De Sablare Sand Blaster Pistol Lance Sfat Sablat Vârful Duzei Masina De Spalat Cu Presiune Aparat De Vibromasaj Abrazive Ceramice Duză Duză De Sablare Sand Blaster Pistol Lance Sfat Sablat Vârful Duzei Masina De Spalat Cu Presiune Aparat De Vibromasaj Abrazive Ceramice Duză Duză De Sablare Sand Blaster Pistol Lance Sfat Sablat Vârful Duzei Masina De Spalat Cu Presiune Aparat De Vibromasaj Abrazive Ceramice Duză Duză De Sablare Sand Blaster Pistol Lance Sfat Sablat Vârful Duzei

Masina De Spalat Cu Presiune Aparat De Vibromasaj Abrazive Ceramice Duză Duză De Sablare Sand Blaster Pistol Lance Sfat Sablat Vârful Duzei

26.22lei
In stoc
a1010

Etichete: ceramica duza pentru sudura tig, pistol de sablare, dentare de sablare duza, nisip de sablare, nisip blast, putere de spălare sub presiune duza, mini pistol de sablare, sablare, duza de sablare, pistol de jucărie.

 • Jet De Apă Tip: Fan
  Interfață Material: Inginerie De Plastic
  Tip Mâner: Tip Deget
  Nume De Brand: URSUL VIGOARE
  Cu Conducte De Apă: No
  Corpul Material: Cupru
  Duză Material: ALIAJ
  Material: Ceramica

  Ceramica Duza pentru Nisip și Umed Sablare Set

  Coletul Contine:

  Ceramica Duza 2 bucati

  Presiune Max: 180bar/ 2600psi Temperatura maxima: 60 ° C / 140 o F Nisip și umed sablare set pentru eliminarea în mod eficient rugina, vopsea și murdăria persistentă

  Pe Timp De Livrare:

  1. Garantat produsul va fi livrat în termen de 5 zile.De obicei, acesta va fi trimis a doua zi dupa plata.

  2. Garantat produsul va fi livrat in termen de 60 de zile.De obicei, acesta va fi livrat în 2 ~ 4 săptămâni. (Pentru Brazilia, garantat de timp este de 90 de zile, și timpul estimat de livrare 5~8 săptămâni).

  Garanție De Calitate:

  1. 100% garantat pentru a face gros și dens de spuma pentru toate spalatoare cu presiune, atât de mici pentru utilizare la domiciliu și profesionale.

  2. Garanție de 3 ani garantat (cu excepția filtru ochiurilor de plasă în interior).

  3. 100% după-vânzare de servicii garantat pentru totdeauna.

  Toate produsele noastre au fost 100% inspectate și testate înainte de expediere.Vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra.Noi oferim cele mai competitive de preț și de înaltă calitate a produselor pentru clienții noștri.

  Cumpărătorul De Protecție:

  1. Rambursare completă dacă nu primesc comanda.

  2. Rambursarea integrală sau parțială , în cazul în care elementul nu este conform descrierii.

  Anunț Important:

  Deoarece există două tipuri de adaptor pentru această marcă de mașină de spălat sub presiune.Vă rugăm să verificați adaptor dimensiuni și asigurați-vă că se potrivește mașinii dumneavoastră .Noi nu iau nici o responsabilitate pentru incompatibilitate de adaptor.Dacă nu sunt clare, vă rugăm să ne contactați, și trimite-ne poza ta pistol si lance, ne vor ajuta să alegeți adaptorul adecvat.

 • Recenzii (1)

  • Tistomin Oktyas1984n

   It came well packed to the nozzle fit only spring

  Scrie o recenzie

Produse similare