2 buc 8mm Universal Motocicleta LED-uri Lampa de Semnalizare Secvențială Curge Flash Indicator Lumini de Chihlimbar Lumină de Funcționare 2 buc 8mm Universal Motocicleta LED-uri Lampa de Semnalizare Secvențială Curge Flash Indicator Lumini de Chihlimbar Lumină de Funcționare 2 buc 8mm Universal Motocicleta LED-uri Lampa de Semnalizare Secvențială Curge Flash Indicator Lumini de Chihlimbar Lumină de Funcționare 2 buc 8mm Universal Motocicleta LED-uri Lampa de Semnalizare Secvențială Curge Flash Indicator Lumini de Chihlimbar Lumină de Funcționare 2 buc 8mm Universal Motocicleta LED-uri Lampa de Semnalizare Secvențială Curge Flash Indicator Lumini de Chihlimbar Lumină de Funcționare 2 buc 8mm Universal Motocicleta LED-uri Lampa de Semnalizare Secvențială Curge Flash Indicator Lumini de Chihlimbar Lumină de Funcționare

2 buc 8mm Universal Motocicleta LED-uri Lampa de Semnalizare Secvențială Curge Flash Indicator Lumini de Chihlimbar Lumină de Funcționare

29.94lei 17.96lei
In stoc
a1008

Etichete: de sex feminin de funcționare, samsung galaxy nota 9 n9600, semnalizare led motocicleta, 8mm mărgele de sticlă, lampa led, a01 caz, indicator de flux de apă, biciclete lampa, universal lumini spate motor, led.

 • Tip:
  Funcția: 12LED, mai Puțin consumul de energie
  Tensiune De Lucru:
  Numele Modelului: QM190702-A01

  2 BUC Motocicleta LED-uri Lampa de Semnalizare Secvențială Curge Indicator Lumini de Chihlimbar

  Caracteristică:

  *Formă elegantă, Două Laterale Secvențială Curge Stil, poate prinde mai multe persoane ochii pe drum, face motocicleta mai mult de moda.

  *Aduce diferite nouă experiență vizuală de brand, decoreaza masina ta în timp ce amintindu-altele autovehicule pentru a proteja siguranța dumneavoastră.

  *Fabricat din ABS de inalta calitate cu corpul din plastic si lentile PC-ul, rezistent la utilizare.Vine cu 3 fire care susțin rulare, frânare, lumină și semnalizare lumini.

  *12LED, mai Puțin consumul de energie, 80% mai puțin consum de energie decât obișnuit lămpi de economisire a energiei de aceeași luminozitate.

  Specfication:

  Utilizare: de Funcționare, lumini de frână și lumini de semnalizare

  Culoare Corp: Negru

  Culoare Lentile: Smoke

  Fata Culoare: Chihlimbar

  Spate Culoare: Albastru LED

  Tensiune de lucru: DC 12V

  Șurubul de fixare Filet: 8mm

  Modele aplicabile: 12V Motociclete

  Tip bec: LED, Lumeni Ridicate de realizare și Durata de Viață Lungă

  Dimensiune: (Ca fotografia prezentată)

  Lungimea De Cablu de: 26CM

  Cablare: 3 Fire Înființat

  Montarea:

  Universal se potrivesc pentru cele mai multe dintre gaura de 8mm si 12V motocicleta.Poate fi instalat pe față sau din spate.

  Se potrivesc pentru cele mai multe, Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ducati, KTM, BMW, Triumph, Hyosung si alte motociclete cu 8 mm Găuri Carenaj.

  Pachetul Inclus:

  2X Curge Semnale Rândul său, Lumina

 • Recenzii (1)

  • Qnastye Oni1981sv

   as described

  Scrie o recenzie

Produse similare